ВИДЕО: Струмичанецот VLADO’YO со нов видео запис

,,PEEK A BOO”  е новиот видео запис на струмичкиот музички артист Vlado’Yo . Автор на текстот и музиката е лично тој. Погледнете…

Comments are closed.