Планинарите од Струмица и Валандово вчера го започнаа традиционалниот планинарски марш

Планинарите од Струмица и Валандово вчера го започнаа традиционалниот планинарски марш во чест на трагично загинатиот претседател, Борис Трајковски.
Овој 16-ти марш започна од пред споменикот ,,Македонија” во големиот градски парк, подигнат во негова чест.152310480_5283301551710615_2066557297155659650_n
На 26 февруари се навршуваат 17 години од смртта на Борис Трајковски.
Планинари, нека ви е среќен патот.

Comments are closed.