ВО ЖИВО: ГОК Борец – Џио Струмица

Гледајте го во ЖИВО натпреварот меѓу ГОК Борец и Џио Струмица од 4. коло од Втората фаза -1 од Првата одбојкарска лига на Македонија.

Борец - Џио Струмица, во Велес 4

Натпреварот се игра во Спортската сала „Парк“ во Велес. Прв судија на натпреварот ќе биде Здравески Славчо, втор судија ќе биде Давитков Марјан. За делегат е делегиран Трајков Мирко.

Натпреварот гледајте го ОВДЕ.

 

Comments are closed.