Џио Струмица со победа над Лирија обезбеди полуфинале од Купот

Одбојкарите на Џио Струмица со победа над Лирија со 3:1 во сетови обезбеди полуфинале од Купот на Одбојкарската федерација на Македонија.

Џио Струмица - Лирија, Куп 2

Првите два сета му припаднаа на Џио Струмица со 25:17 и 26:24, додека третиот сет со 22:25 го доби Лирија. Четвртиот сет заврши со 25:17 за струмичките одбојкари.

Првиот натпревар заврши со 0:3 во сетови за Џио Струмица.

Comments are closed.