АПЕЛ: Да помогнеме на Стефан од Струмица

Стефан Таушанов од Струмица на само 32 години води тешка битка. Струмичани многу пати биле  хумани  и сплотени за да помогнат кога се работи за наше дете, струмичанче.Да помогнеме и овој пат.

Повеќе информации за сите кои сакаат да помогнат, на следниот линк:

LINK

 

Capture

Comments are closed.