Трпчевски главен судија на дуелот меѓу Ренова и Беласица

Трпчевски Стојанче од Кавадарци ќе биде главен судија на мечот меѓу Ренова и Беласица на Градскиот стадион во Тетово. Помошни судии на натпреварот ќе бидат Трпчевски Драган и Панов Душко од Кавадарци.

За четврт судија е делегиран Смоквоски Кирил од Прилеп. Делегат на натпреварот ќе биде Марковски Гоце од Охрид, додека контролот Шуклев Благој од Стојаково, Гевгелија.

Натпреварот ќе стартува во 14:00 часот и ќе може да се следи на следи во живо на ТВ ФФМ.

Comments are closed.