Александар Стојанов назначен за координатор на фудбалската школа на Академија Пандев

Александар Стојанов назначен за нов координатор на фудбалската школа на Академија Пандев. Стојанов е повеќегодишен тренер во клубот од кој во минатите две години работеше како асистен во стручниот штаб на сениорскиот тим на Академија Пандев.

Тој е тренер од новата генерација на тренери кои се во процедура за стекнување со УЕФА ПРО лиценца.

Comments are closed.