Гуџуфи најново засилување за Беласица

Последнопласираната Беласица се засили со младинскиот репрезентативец Бесар Гуџуфи кој настапуваше во Вардар. Младиот играч веќе е на тренинзи и му е на располагање на новиот тренер Ѓоре Јовановски.

Бесар Гуџуфи - Беласица

Беласица претходно се засили со Оливер Пеев, Бенјамин Демири, Александар Вулиќ, Страхиња Шево, Давор Аврамовиќ, Миленко Мијатови.

Comments are closed.