10 играчи на Џио во Македонската одбојкарска репрезентација за ЕП 2021

Македонската одбојкарска репрезентација почна со припреми за квалификациите за пласман на Европското првенство 2021 година. Одбојкарскиот клуб Џио Струмица повторно даде најголем број репрезентативци, вкупно 10, и тоа:

1.Васе Михаилов
2. Владо Милев
3. Ристо Николов
4. Славе Наков
5. Лука Костиќ
6. Ефтим Ричлиев
7. Филип Савовски
8. Стефан Алексов
9. Филип Николовски
10. Костадин Ричлиев

Comments are closed.