ФОТО: Погледнете како ќе изгледа новиот стадион „Благој Истатов“ на Беласица

Фудбалскиот клуб Беласица и Струмица добиваат европски стадион според сите ФИФА и ЕУФА стандарди. Погледнете како ќе изгледа новиот стадион „Благој Истатов“.

Стадион Благој Истатов 01 Стадион Благој Истатов 02 Стадион Благој Истатов 03 Стадион Благој Истатов 04

Comments are closed.