Градското дерби меѓу Академија Пандев и Беласица одложено за следниот викенд

Градското дерби меѓу Академија Пандев и Беласица кое требаше да се одигра овој викенд, ќе биде одложено за следниот викенд, поради Одлуката на Владата, сите спортски екипи пред секој натпревар да се тестираат. Како што веќе информиравме, ФФМ ги одложи сите натпревари од 11. коло од Првата лига и 10. коло од Втората лига – Исток и Запад.

АРХИВА

АРХИВА

Тоа значи дека Градското дерби меѓу Академија Пандев и Беласица би требало да се одигра 7 ноември (сабота).

Comments are closed.