Начевски и Божиновски ќе ја делат правдата меѓу Охрид и Астраион

Познат е судискиот пар кој ќе ја дели правдата меѓу Охрид и Астраион, во меч од 7. коло од Групата А од Суперлигата. Виктор Начевски од Скопје и Даниело Божиновски од Битола се судиите кои ќе ја делат правдата на натпреварот во Охрид. Славчо Калановски од Струга ќе биде делегат на натпреварот.

Охрид - Астраион

Натпреварот ќе се игра со почеток од 18:30 часот, без присуство на публика. Натпреварот ќе може да се следи во живо на youtube каналот на РФМ, како и на охридската регионална телевизија ТВМ. Преносот ќе започне 15 минути пред почетокот на натпреварот.

Comments are closed.