Се асфалтираше на улицата ,,Максим Горги”

Вчера втор слој асфалт е ставен на улицата „Максим Горки“ на површина од 1.800 метри квадратни, а во текот на денешниот ден се асфалтираше на улицата „Атанас Караман“.

Општина Струмица им благодари на граѓаните за разбирањето и почитувањето на привремениот режим на сообраќај на улиците каде што деновиве се одвиваат градежните активности.122952315_3340887305964676_5304991527890813867_n 123039917_3340887309298009_667668414456433960_n

Comments are closed.