Џио Струмица домаќин на Јанта Волеј

Во недела, одбојкарите на Џио Струмица ќе бидат домаќини на Јанта Волеј од Скопје, во натпревар од 3. коло од Првата одбојкарска лига. По две одиграни кола, Џио има две победи, додека Јанта Волеј запиша два порази.

FB_IMG_1603011238658

Прв судија на натпреварот ќе биде Амбарков Орданче, додека за втор судија е делегиран Жабев Зоран. За делегант на натпреварот одреден е Џинес Симон.

Натпреварот се игра со почеток во 13:00 часот во Спортската сала “Парк” во Струмица, без присуство на публика според препораките за заштита од Ковид-19.

Comments are closed.