Качевски главен судија на мечот меѓу Македонија Ѓ.П. и Академија Пандев

Академија Пандев во недела ќе има тешко гостување протиц Македонија Ѓ.П. Главен судија на овој натпревар од 10. коло од ПМФЛ, ќе биде Качевски Јован од Струга. Негови помошници ќе бидат Василевски Даниел и Видиниќ Дарко од Скопје.

Академија Пандев - Силекс - 5. коло ПМФЛ.png 2

Делегат на овој натпревар ќе биде Ангелевски Благојче од Битола, додела за контролор одреден е Василев Коле од Скопје.

Натпреварот е закажан за во 14:30 часот, без присуство на публика.

Comments are closed.