Тренинг натпревар меѓу младинки и кадетки на ЖФК Тиверија

Денес ЖФК Тиверија одигра тренинг натпревар помеѓу младинките и кадетките.
Екипите беа предводени од Ристовска Александра и новиот тренер во младинската школа Димоска Теодора.

ЖФК Тиверија - кадетки и младинки

Comments are closed.