Ецкоски ќе ја дели правдата меѓу Академија Пандев и Шкупи

Во недела Академија Пандев во Струмица ќе го чека Шкупи, во натпревар од 9. коло од ПМФЛ. Главен судија на овој натпревар ќе биде Марјан Ецкоски од Охрид, а негови помошници ќе бидат Мацевски Ацо од Струга и Степановски Петар од Битола. Четврт судија на натпреварот ќе биде Ралевски Благојче од Битола. За делегат е одреден Петров Благоја од Велес, а контролор ќе биде Петковски Зоран исто така од Велес.

Борец - Академија Пандев, 5. коло
Натпреварот се игра со почеток од 14:30 часот, без присуство на публика.

Comments are closed.