Рестартот од ракометната Суперлига се одлага

Предвидениот рестарт на ракометната Суперлига на Македонија се одлага поради Ковид-19. Првично беше планирано ракометот да се врати на 14 октомври со натпреварите од групата А каде што се натпреварува струмички Астраион, но истото ќе се случи на 21 октомври.
Тинекс Пролет - Астраион, 2. коло

Што се однесува до групата Б, која беше ставена во мирување нешто подоцна, нејзиниот старт останува непроменет.

Comments are closed.