Познати судиите за мечот меѓу ЖФК Тиверија и ЖФК Плачковица

Во недела ЖФК Тиверија Струмица ќе гостува во Радовиш, каде ќе се соочи со ЖФК Плачковица, во рамки на 9. коло од Првата женска фудбалска лига.
ЖФК Тиверија Струмица - ЖФК Каменица Саса, 7.коло

Арсов Спире од Кочани ќе биде главен судија на натпреварот, а негови помошници ќе бидат Илиевска Снежана од Македонска Каменица и Јорданов Методи од Кочани. Контролор на натпреварот ќе биде Попов Сашко од Велес.

Comments are closed.