Во Третата лига – Исток ќе се натпреваруваат 12 екипи

Во новата сезона од Третата лига – Исток ќе се натпреваруваат 12 екипи. Од струмичкиот регион доаѓаат четири екипи, од радовишкиот две екипи.

АРХИВА

АРХИВА

Хоризонт Турново, Спартмани, Василево, Тиверија, Детонит, Раклиш, Карбинци, Чешиново, Овче Поле, Работник Џумајлија, Малеш и Брегалница Делчево.

Сезоната стартува викендот, со воведните натпревари.

Comments are closed.