Спартмани утре на контролен натпревар со Раклиш

Екипата на Спартмани утре ќе одигра контролен натпревар со Раклиш од с. Раклиш – Радовиш, пред почетокот на новата сезона. Натпреварот ќе се одигра на стадионот во Градско Балдовци, со почеток од 16:30 часот. Новата сезона од Третата лига – Исток треба да започне на 3 октомври, откако еднаш стартот кој беше планиран за 20 септември, беше одложен.

ФОТО: Струмица Сити

ФОТО: Струмица Сити

Comments are closed.