За 11-ти октомври бидете во незаменливиот Истанбул! Тритерол и Македонија сообраќај со одлична понуда

Истанбул единствениот град на два континенти, најголемиот град во Европа, град кој плени со историја, култура, традиција, сегашност и иднина…град кој никој не остава рамнодушен.

Ви ја претставуваме својата единствена програма ИСТАНБУЛ НА ОТВОРЕНО која предвидува прошетки и разгледи само на локалитети кои се на отворено. Водени од моменталната состојба во која се наоѓа целиот свет а притоа водејќи сметка за вашето безбедно патување одлучувме ,,од Европа до Азија да  прошетаме на отворено,,

Организиран транфер од следните градови: ОХРИД, КИЧЕВО, ГОСТИВАР,ТЕТОВО, СТРУМИЦА, РАДОВИШ, ШТИП, КУМАНОВО…istanbul

Comments are closed.