Хоризонт Турново на контролка со Овче Поле

Хоризонт Турново утре ќе одигра контролен натпревар со третолигашот Овче Поле од Свети Николе. Контролниот натпревар ќе се одигра во Свети Николе со почеток од 16:30 часот. Двете екипи во новата сезона ќе се натпреваруваат во Третата лига – Исток.

Хоризонт Турново - тренинг 16.09.2020

Comments are closed.