Тритерол и Македонија сообраќај со одлична понуда за 11-ти октомври!

Тритерол и Македонија сообраќај повторно за Вас организира патување на најбараната понуда.120093550_328301921924385_390301433039602496_n

11-ти Октомври уживајте во убавините на ЦРНА ГОРА, СУТО МОРЕ, БУДВА,КОТОР, ТИВАТ, ОСТРОГ.

Ние се погриживме за вас, и тоа не е се, организиравме трансфер од сите градови.

Струмица, Штип, Скопје, побрзете и јавете се.

Да патуваме заедно  со Тритерол и Македонија сообраќај.

 

Инфо. на следните тел. броеви :

Струмица  – 078/358-333

Штип – 072/911-085

Скопје – 070/358-950120093550_328301921924385_390301433039602496_n

Comments are closed.