Александар Таневски не е повеќе тренер на Академија Пандев

„Александар Таневски не е повеќе тренер на Академија Пандев. По вчерашниот пораз, шефот на стручниот штаб си поднесе оставка, која управата ја прифати. Причина за оставката се лошите резултати во воведните пет кола од стартот на новата сезона. Управата на Академија Пандев му се заблагодарува за вложениот труд и му посакува се најдобро во понатамошната кариера“, стои во соопштението на Академија Пандев на нивната официјална фејсбук страница.

Александар Таневски - Академија Пандев 3

Comments are closed.