ВИДЕО: Прашања и одговори од промоцијата на проектот за новиот стадион “Благој Истатов”

Вчера се оддржа промоција на проектот за новиот стадион на ФК Беласица – стадион „Благој Истатов“ – Струмица, проект кој е од огромна магнитуда, проект со кого Струмица ќе добие европски стадион, според сите ФИФА и УЕФА стандарди. Овој проект ќе биде крунисување на 100 годишната традиција на ФК Беласица и отпочнување на уште поуспешна етапа.

Во видеото можете да ги погледнете прашања и одговори од промоцијата на проектот за новиот стадион “Благој Истатов”.

Славчо Васков - Пинда - прес конференција 2

Comments are closed.