ВИДЕО: Промоција на проект за новиот стадион “Благој Истатов”

Вчера, Претседателот на ФК Беласица Славчо Васков – Пинда ја одржа прес-конференцијата по повод проектот за новиот стадион Благој Истатов. На пресот присуствуваа претставници на ФФМ, претставници на медиумите како и заинтересирани граѓани, на кои детално им беше презентиран проектот.
Видео од прес – конференцијата.
 Славчо Васков - Пинда - прес конференција

Comments are closed.