Ветераните се приклучуваат на Џио Струмица

Струмичките одбојкарски легенди стануваат дел од тимот на ОК Џио Струмица. Своето знаење и искуство ќе го пренесат на помладите генерации вклучувајќи соработка со збратимените клубови во земјава и странство, организирајќи заеднички турнири и натпревари кои ќе придонесат дополнителен развој на одбојката во нашиот град.

ОК Џио - Струмица

Comments are closed.