Започна реконструкцијата на отвореното спортско игралиште кај ,,Манополо”

Денеска започна реконструкцијата на отвореното спортско игралиште во четвртата урбана заедница во градот.
Покрај просторот на игралиштето, со овој проект е опфатена и реконструкција на околните тротоари и уредување на зелените површини.
Овие зафати треба да завршат за три месеци.119089961_3200176750035733_7748368182193820888_o 119040501_3200177723368969_5319335945578906290_o 119097521_3200177093369032_1995564914391051670_o

Comments are closed.