Алексов и Ричлиев остануваат во Џио Струмица!

Стефан Алексов и Костадин Ричлиев ги продолжија договорите со ОК ЏИО Струмица. Ланското засилување од УГД ШТИП – Стефан Алексов во новата сезона ќе игра на променета позиција, односно веќе нема да настапува како среден блокер туку како коректор.

ФОТО: ЏИО Струмица

ФОТО: ЏИО Струмица

„Костадин Ричлиев е нашето либеро кое ја продолжува соработката со шампионскиот тим, притоа тренерски ќе ја помага работата во младите категории“, велат од ОК Џио Струмица.

ФОТО: ЏИО Струмица

ФОТО: ЏИО Струмица

Comments are closed.