КК Струмица врши упис на деца

КК Струмица на својата официјална фејсбук страница објави дека врши упис на деца од 8 до 14 години.

Ако ја сакате кошарката, забавната и квалитетната работа, тогаш дефинитивно придружете ни се, велат од КК Струмица

За повеќе информации јавете се на: 070 / 315 – 445 или 071 / 337 – 762

 

Comments are closed.