ОФИЦИЈАЛНО: Миле Велков нов тренер во младински категории на Беласица

Повратникот во струмичка Беласица, Миле Велков, од денес се приклучи на тренерскиот тим во младинските категории. Велков, кој е носител на УЕФА Б лиценца има и интернационално искуство со тренерски ангажмани во Република Словенија, а во минатото беше дел и од Хоризонт Турново и Академија Пандев.

Миле Велков - тренер во млади категории Беласица

 

Comments are closed.