ВРАБОТУВАЊЕ:Печатница 3Д Биг Принт има потреба од работници

Печатницата 3Д Биг Принт има потреба од двајца работници со или без работно искуство.95378058_1320271141512944_1675692644564467712_n

Основно познавање на Фотошоп или работа со рекламни фолии ќе се смета за предност.

Сите заинтересирани може да се јават на 075/874-789 за повеке информации или во печатницата.

Адреса: Улица Маршал Тито број 69 ( на топчето)

Comments are closed.