Струмичкото танцово студио One Way утре ќе одржи свој настан на СОФ 2020

Струмичкото танцово студио One Way утре ќе одржи свој настан на СОФ 2020. Taнцовата претстава Човек/Human ќе се одржи на 27 август во летниот Амфитеатар.Поради ограничениот број на посетители кои може да го следат настанот, претставата ќе биде изведена два пати. Акцентот на претставата е ставен на човекот како центар на универзумот т.е. универзален примател и пребирлив донатор.

За да го претстават овој уникатен хип-хоп проект, членовите на студиото One Way подготвија одлично најавно видео:
https://www.facebook.com/284536378311418/videos/325396091944355 Human Event

Comments are closed.