Клуб Аватар најавува добра забава четири дена!

Ни претстои богат музички викенд.
Се надеваме дека и овој пат успеавме да ги одбереме најдобрите артисти и да ви понудиме добра забава.
Во викендот кој следува Ви ги најавуваме:
????Раб.време 21:00 до 01:00

ЧЕТВРТОК 27/08/20

▶️Дј К-105 & Дј Здравко Влез: ❌Слободен

ПETOK 28/08/20

▶️Легато Бенд Влез: 100 ден ограничен број на влезници

САБОТА 29/08/20

▶️Слаткаристика Влез:150 ден ограничен број на влезници

НЕДЕЛА 30/08/20

▶️Живко Динев & Гала Бенд Влез: ❌Слободен

????Според препораките, бројот на посетители ќе биде ограничен.118332988_3553308794701724_8761084436965687194_n

Comments are closed.