Општина Струмица ја зголемува безбедноста на сообраќајот

Општина Струмица ја зголеми безбедноста и го подобри протокот на сообраќајот на делницата од плоштадот „Маршал Тито“ покрај хотел „Централ“ со поставување на гумени флуросцентни столбчиња. Целта е да се намали непрописното паркирање и застој на улиците.

s1 s2 s3

 

Comments are closed.