Ставрев главен судија на натпревар меѓу Ренова и Академија Пандев

Струмичкиот прволигаш, Академија Пандев, во сабота во рамки од 3. коло ќе гостува во Тетово, каде ќе ги одмери силите со екипата на Ренова. Главен судија на овој овој натпревар ќе биде Ставрев Александар од Скопје, додкеа неови помошници ќе бида Костадинов Дејан и Неделкоски Дејан, исто така од Скопје. За четврт судија на натпреварот одреден е Идризи Фуркан од Тетово. Делегат на натпреварот ќе биде Марковски Гоце од Скопје, додека контролор за контролор одреден е Мировски Ацо, исто така од Скопје.

Академија Пандев - Вардар - 2. коло ПМФЛ

Натпреварот стартува во 17:00 часот, без присуство на публика, а истиот ќе може да се следи на tv.ffm.mk.

Comments are closed.