Нова урбана опрема на плоштадот во Струмица

Општина Струмица, денеска, започна со монтажа на новите корпи за отпадоци со пепелници, односно, замена на старите со нови.
Набавени се вкупно 120 нови корпи, 60 ќе бидат поставени денеска и утре, а останатите наредната недела. Со тоа сите стари корпи за отпадоци на плоштадот и булеварите ќе бидат заменети со нови, коишто не само што изгледаат поубаво, се и многу попрактични.
117865870_3134995146553894_8689740677926917234_n 117887292_3134996439887098_7838730347839072204_n 117905372_3134996249887117_7742313477413842762_n
118083699_3134997186553690_4124017181431603773_n
118157832_3134996619887080_5445691706485469532_n
118214942_3134997336553675_7623885467898793304_n

Comments are closed.