КК Струмица започнува со припреми за новата сезона

„После завршените медицински прегледи со целосна примена на протоколите за заштита од Ковид 19, КК Струмица започнува со припремите за новата сезона 2020/21. Оваа сезона клубот ќе се натпреварува повторно во Втора Лига, М18(2003/04) Лига, М16(2005/06) и М14(2007/08) Лига во организација на КФСМ“, истакнаа од КК Струмица на нивната официјална фејсбук страница.

КК Струмица

Comments are closed.