Грујоски делегиран на мечот Беласица – Силекс

Беласица во недела на „Благој Истатов“ во рамки на 1. коло од Првата лига ќе го пречека Силекс. Главен судија на овој натпревар ќе биде Грујоски Александар од Кичево, ддоека негови помошници ќе бидат Лика Куштрим и Јанкуловски Зоран исто така од Кичево. За четврт судија на натпреварот делегиран е Мавров Васко од Струмица. Делегат на натпреварот е биде Јорданов Драган од Велес, додека Николовски Зоран од Скопје ќе биде контролор. Натпреварот се игра со почеток од 17:30 часот, без публика.

ФОТО: Струмица Сити - АРХИВА

ФОТО: Струмица Сити – АРХИВА

Comments are closed.