Играчите на КК Струмица го уредија игралиштето во ООУ ,,Сандо Масев”

Во соработка со ЈПКД Комуналец, а на иницијатива на кошаркарскиот клуб Струмица, се уредуваше кошаркарското игралиште во ООУ ,,Сандо Масев”.116562020_2688327338100636_7576372339200340266_n 116802153_2688327731433930_7301416618636030559_n 116444529_2688327561433947_6958163391297977973_n 116699552_2688327784767258_6132652306048676582_n 116435256_2688327741433929_9197885099773812849_n 116435254_2688327868100583_434462929485100841_n

Comments are closed.