Академија Пандев загуби од Брегалница

Академија Пандев загуби со 2:0 на пријателскиот натпревар од Брегалница, натпревар кој се одигра на Градскиот стадион во Птип под рефлектори. Стрелец на д

ФОТО: Струмица Сити - АРХИВА

ФОТО: Струмица Сити – АРХИВА

вата гола за Брегалница беше Кудев. Следен пријателски натпревар за Академија Пандев ќе биде со екипата на Тиквеш од Кавадарци. 

Comments are closed.