Ива Јосифова нов играч на ЖФК Тиверија

Талентираната Ива Јосифова е нов играч на ЖФК Тиверија Струмица.Ива која е родена 2006 година во ЖФК Тиверија доаѓа од Фудбалската Школа Грозданоски и е член на националната селекција до 15 години.

FB_IMG_1595973370381

 

Comments are closed.