Струмичката полиција евидентирала 16 лица кои не носеле маска

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на МВР за периодот (19/20.07.2020) по однос на уредбата за задолжително носење заштита на лицето, евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Струмица 16 лицa, по осум во Радовиш и Гевгелија не ја почитувале и ќе следуваат соодветни мерки.полиција

Comments are closed.