Костадинов: Победивме, граѓаните на Струмица знаат што значи вистински политики

Победивме, граѓаните на Струмица знаат што значи вистински политики, посветеност и грижа за сите.

Близу 4.000 гласови разлика победивме во мојата Струмица.
Огромно благодарам за поддршката и сега одиме напред, застанување нема! – Фејсбук статус на кандидатот за пратеник од СДСМ, Коста Костадинов109639974_1145278262511996_8736285374871453628_n 109778739_1145278289178660_5878406210393134876_n 110105455_1145278315845324_6067965945238578854_n

Comments are closed.