ФОТО: Пронајдени околу десетина мигранти во близина на училиштето ,,Маршал Тито”

Во близина на училиштето ,,Маршал Тито” во Струмица предмалку полицијата пронајде околу 10-тина мигранти. За повеќе информации очекуваме во текот на денот.

107824488_1487293884810768_5767417301013324490_n

Comments are closed.