Антонио Каланоски е новото засилување на Беласица

Струмичка Беласица се засили со офанзивецот Антонио Каланоски, кој е трето засилување за оваа екипа. Претходно Беласица се засили со Бразилецот Силва и Арбен Тафа. Новото засилување Беласица го најави на нивната официјална фејсбук страница преку видео.

Антонио Каланоски

Беласица во моментот е на подготвки во Дојран, а се очекува и уште неколку засилување кај струмичани.

Comments are closed.