ФОТО: Страшна сообраќајна несреќа кај селото Триводи

Пред неполн час на патот Струмица-Валандово кај селото Триводи можеше да се види страшна сообраќајна несреќа со превртено комбе и неколку лица на легнати на патот. Полицијата врши увид на лице место. Не се знае колку лица се повредени и дали има мртви.CaptureCapture

Comments are closed.