Беласица е во потрага по нови таленти

Mладинската школа на Беласица врши упис на деца од 6 до 12 годишна возраст и повозрасни.

Сите заинтересирани може да дојдат лично во клубските простории на Беласица или да контактираат на следниве телефонски броеви:

077/970-996 – Ѓорги
077/980-334 – Јане
078/313-667 – Горазд

Беласица младинска школа 1

Еве што нуди младинска школа на Беласица:

  • Квалитетна работа со лиценцирани тренери кои имаат богато искуство во работата со деца, а резултатите го покажуваат напредокот на нашите млади таленти;
  • Секое запишано дете тренира и учествува во натпреварите според неговата возраст без разлика на талентот;
  • Воспитна компонента, покрај тоа што има за цела да создава играчи, посебно внимание се посветува на секое дете да биде воспитено во спортски дух, почитувајќи го својот тренер, соиграчите, противничките играчи и секако својот клуб;

Беласица младинска школа 2

 

Грижата за талентот на нашите деца се нашиот најголем предизвик. На децата кои прикажуваат најголема спосбност се посветува посебно внимание, како би можеле да ги оствараат нивните желби и еден ден да заиграат во најголемите клубови.

Беласица младинска школа 3

 

Comments are closed.