Тритерол Струмица продолжува со редовните автобуски линии до повеќе градови во Германија

Тритерол Струмица во соработка со Македонија сообраќај продолжува со редовните автобуски линии до повеќе градови во Германија почнувајки од сабота 27.06.2020unnamed

Поаѓање секоја сабота и среда од Струмица во 07:30 часот.

Превозот ќе се врши до следните градови во Германија:

МИНХЕН-УЛМ-ШТУТГАРД-КАРЛСРУЕ-МАЈНХАМ-ФРАНКФУРТ-КЕЛН-ДИЗЕЛДОРФ-ДУИЗБУРГ-ЕСЕН-ДОРТМУНД И ОБРАТНО.

Сите мерки и препораки од надлежните институции за заштита од вирусот Ковид-19 ќе бидат запазени.

Патувајте безбедно.

Повеќе информации на

076/236-699 билетара Скопје

078/358-333 билетара Струмица

Comments are closed.